15 Temmuz Cuma günü başlayan ve 21 Temmuz Perşembe'ye kadar sürecek film gösterimine özellikle çocuklar ve gençlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

15-16-17-18-19-20 ve 21 Temmuz tarihlerinde gösterimde olacak film her gün 14.30, 17.30 ve 20.30 Seanslarında gösterilecek. Biletler, öğrenciler için 2,5 TL, yetişkinler için 5 TL olarak belirlendi.

Karayip korsanları gizemli denizlerde

Aliağa Belediyesi Cep Sineması'nda gösterime giren "Karayip Korsanları Gizemli denizlerde", 2011 ABD yapımı. Aksiyon, Macera, Fantastik ve gerilim dolu filmde, ikinci Kaptan Hector Barbossa rolüyle usta oyuncu Geoffrey Rush, Kaptan Jack'in eski dostu Joshamee Gibbs rolüyle Kevin R. McNally, güvenilir bir misyoner rolüyle Sam Claflin ve gizemli bir denizkızı rolüyle Astrid Berges-Frisbey de rol alıyor.

Kaptan Jack Sparrow'un (Johnny Depp) geçmişinden gelen bir kadın (Penelope Cruz) onu korkunç korsan Karasakal'ın (Ian McShane) gemisi Kraliçe Anne'in İntikamı'na binmeye zorlayınca, kendisini efsanevi Gençlik Çeşmesi'ne uzanan beklenmedik bir maceranın içinde buluyor.