Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi öğrencileri, Bayraklı Havuz Düğün Salonu'nda kendileri için hazırlanan eğlenceye yoğun ilgi gösteri. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da yıl boyunca Cumartesi ve Pazar günü girecekleri SBS sınavı için ter döken 7. ve 8. sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek onları yalnız bırakmadı. Karabağ, eğlence öncesi İzmir Çetesi dizisinin sevilen oyuncularını getirerek öğrencilere sürpriz yaptı. TV'de gördükleri oyuncuları bir anda karşılarında gören öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Hediyeler İzmir Çetesi'nden

Başkan Hasan Karabağ, İzmir Çetesi dizisinde Başkomiser Zeki karakterini canlandıran Erkan Sever ve Rus Nadya karakterini canlandıran Merve Sevi ile birlikte BAYGEM'de sınıflarını birinci olarak bitiren öğrencilere içinde kitap ve eşortman takımı bulunan hediyelerini birlikte verdi. BAYGEM öğretmenlerine emekleri için teşekkür eden Başkan Karabağ, öğretmenlere de kitap hediye etti. Öğretmenlerin emekleriyle çocukların başarılarına ortak olduklarını söyleyen Karabağ ileriki dönemlerde sizlerle birlikte yürümeye devam edeceğiz" dedi. "Salondaki cıvıl cıvıl öğrencileri görünce Başkan Karabağ'ın ne kadar doğru bir iş yaptığını gördüm" diyen oyuncu Erkan Sever, "Çocuklar Başkanınızın sizlere verdiği bu destek çok güzel bir şey. Sizlerin de bu destek sayesinde dilediğiniz bölümlere kazanacağınıza inanıyorum. Ayrıca bizlerin verdiği emeğe karşılık yapımımıza yaptığı katkılar için teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Başarı sizden altınlar benden


Geçtiğimiz yıl verilen ücretsiz kurslar ile birçok öğrencinin 4 ve 2 yıllık bölümler kazandığına dikkat çeken Başkan Karabağ, "BAYGEM ile birlikte birçok çocuğumuz hayalini kurduğu üniversiteleri kazandı. Sizlerin de bu başarıyı elde edeceğinizi gözlerinizden görüyorum. Sınava girin, okullarınızı kazanın. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bul yıl da başarılı öğrencilere altınlar benden" dedi. Ödül töreninin ardından BAYGEM öğrencisi Cansu Turnagöl ve Burçin Kızılyıl mini bir yan flüt konseri verdi. Turnagöl ve Kızılyıl'ın dinletisi öğrenciler tarafından büyük alkış aldı. Kendisinin de yan flüt çaldığını söyleyen Merve Sevi öğrencilerin yanına giderek onlara deneyimlerini aktardı. Öğrenciler Sevi ve Sever ile birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.