Ruhun öldükten sonra başka bir bedende tekrardan dünyaya gelmesi yani reenkarnasyon bazı insanların sıklıkla dile getirdiği bir şey.

Bu reenkarnasyona bir örnek de Rusya'dan geldi. Ancak 20 yaşındaki Boriska Kipriyanovich'in hikayesi çok daha ilginç. Borisko, küçüklüğünden itibaren uzmanlara sürekli bir şekilde daha önce Kızıl Gezegen Mars'ta yaşadığını anlatıyor.

Mars'ta uzaylı bir medeniyetle birlikte yaşadığını anlatan Boriska, nükleer bir felaket yaşandığını ve bunun üzerine Mars'ta yaşamın yok olduğunu söylüyor.

Boriska'nın anlattığına göre Mars'ta yaşayanların boyu yaklaşık 2 metre iken, karbondioksit ile de solunum yapabiliyorlar.

Mars'ta pilot olduğunu da iddia eden Boriska, 1996 yılında ise yeniden doğduğunu ileri sürüyor.

İnsanların çözmesi gereken çok fazla gizem olduğunu da söyleyen Boriska, Mısır'da bulunan Büyük Gize Sfenksi'nde bu sırrın olduğunu ve bu sırrın çözülmesi ile insanlığın kaderinin değişeceğini ileri sürüyor.

Çevresinde dahi olarak bilinen Boriska, 18 aylıkken konuşabiliyor hatta okuyup yazabiliyordu. Üstün bir zekaya sahip olduğu belirtilen Boriska, 7 yaşından itibaren ise daha önce Mars'ta yaşadığını iddia etmeye başladı.