Yeni evli İngiliz çift James (28) and Alexandra Gaskell (24) Taj Mahal yakınlarında bir otelde el ele ölüme gitti. Yeni evli çiftin ölü bedenlerini otel görevlileri yatağın üzerinde buldu. Yüksek dozda ağrı kesici hap kullanımı sonucu akut solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden çiftin bir dahaki ay evlilik yıl dönümlerini kutlayacakları öğrenildi. Soruşturmayı yürüten yetkililer, yatağın çevresindeki özel eşyalarının konumuna ve bedenlerinin duruşuna bağlı olarak ölümlerinin şüpheli olmadığını bildirdi.

The Times of India’da yer alan habere göre çiftin elele yaşamına son verdiği yatağın kenarında Delhi’deki Sir Ganga Ram hastanesinden reçeteli olarak yazılmış ilaçlar bulundu.

2012 yılında James Manchester Metropolitan Üniversitesi’nden birincilikle mezun olmuştu. Eşi Alexandra ise üniversiteden Temmuz ayında mezun olmuştu ve öğretmenlik yapıyordu. Polis, İngiliz çiftin Kansas’tan Hindistan’a yaptıkları seyahatte bu kararı önceden almış ve planlı olarak yaşamlarına son vermiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.