Mohammed Islam adındaki genç, Wall Street borsasında hisse senedi alım satımı yaparak 72 milyon dolar kazandı. Kazandığı parayla kendisine lüks bir BMW alan liseli milyonerin henüz ehliyeti bile yok. Liseli milyoner Manhattan’da bir apartman dairesi kiraladı fakat Güney Asya’nın Bengal bölgesinden gelen ailesini ise burada yaşamasına müsaade etmedi. Stuyvesant Lisesi’nde okurken boş zamanlarında ve teneffüslerde borsada hisse senedi alım satımı yapan 17 yaşındaki genç para hakkındaki düşüncelerini röportajda şöyle açıkladı:

"Para….Eğer para akışı olmazsa, yenilik olmaz, ilerleme olmaz, üretim olmaz, yatırım olmaz, büyüme olmaz ve nihayetinde iş de olmaz."

17 yaşındaki Islam ayrıca dokuz yaşından beri borsaya ilgi duyuyor ve arkadaşlarıyla lüks yerlerde eğlenmeyi seviyor. Arkadaşlarıyla partilerde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından, "Çok para az problem" yazarak paylaşan, Islam borsadaki arkadaş grubuyla ünlü restoranlarda 400 dolarlık havyar yiyor ve taze sıkılmış elma suyu içiyor. Islam ayrıca verdiği röportajda kendisine ilham veren kişinin Forbes Dergisi’nin dünyanın en zenginleri sıralamasında 108 sırada yer alan milyarder Paul Tudor Jones olduğunu da söylüyor.