Çatalarık Mahallesi'nde boş bir alana dökülen molozların içinde dün saat 19.00 sıralarında hurda malzeme arayan Ali Geyik, dengesini kaybederek düştü. Bu sırada Ali Geyik'in sağ ayağına inşaat demiri saplandı. Acıyla feryat etmeye başlayan Geyik'in yardımına çevredekiler koştu. Geyik'in ayağına sağlanan ve beton bloka bağlı inşaat demirini çıkarmaya çalışanlar, başarılı olamadı. Bunun üzerine Ali Geyik için 112 Acil Servis'ten yardım istendi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bir süre inşaat demirini çıkarmak için uğraştı, ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine acı çeken çocuğun ayağındaki demirle hastaneye götürülmesi kararlaştırıldı. Ancak sağlık ekipleri bu kez de Geyik'in ayağına saplı demiri altında kaldığı molozlardan ayıramadı. Bunun üzerine itfaiyeden yardım istendi. İtfaiye ekipleri, molozların altıdaki beton blokun sadece bir kısmını kesebildi.

10 KİLOLUK BETON BLOKLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ


Ali Geyik, ambulansa sağ ayağına saplı 10 kiloluk beton parçası ile alındı. Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Geyik'in ayağına saplanan demir, yarım saat süren operasyonla çıkarıldı. Kontrol için hastanede tutulan Ali Geyik'in sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.