Olay, önceki gün saat 17.00 sıralarında Taşkaya Mahallesi Babadağ Sitesi yanındaki oyun parkında meydana geldi. Egehan Gürel ile Kurtuluş Davies, parkta oynadıkları sırada çürüyen basketbol potası üzerlerine devrildi. Olay nedeniyle Egehan Gürol kulağından, Kurtuluş Davies belinden yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Egehan ve Kurtuluş'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

'İHMAL VAR'

Egehan Gürol'un babası Gürol Gürol, potanın çarpması sonucu oğlunun kulağının yırtıldığını ve 8 dikiş atıldığını söyledi. Olayda ihmal olduğunu savunan Gürol, "Potanın bağlantı noktası çürümüş ve kaynak ile tutturulmuş. Bakım yapılmadığını düşünüyorum. Çocuklarımızı parka emanet ediyoruz, ama parklar da Allah'a emanet. Davacı olacağız" dedi.

'ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ'


Kurtuluş Davies'in babası David Davies ise parkların güvenli olduğunu düşünerek çocuklarını gönderdiklerini dile getirdi. Yaşanan olaydan üzüntü duyduklarını belirten Davies, sahanın çocuklar için tehlike yarattığını, olayın sorumlularından şikayetçi olacaklarını kaydetti.