Olay, Antalya'nın Kepez İlçesi'nde meydana geldi. İnşaatlarda boyacılık yapan 4 çocuk babası Ekrem E'nin zihinsel engelli kızı H.E.'ye 3 yıldır tecavüz ettiği iddia edildi. Bu tecavüzden bir bebek doğduğu ve bebeğin evin bahçesine gömüldüğü de iddialar arasında.

Bir komşunun ihbarı üzerine polis dün sabah eve baskın yaptı. Ekrem E. ve eşi 44 yaşındaki Cemile E. gözaltına alındı. Ailenin 22 yıldır oturdukları bir bölümü kapalı gecekondunun etrafı polis tarafından olay yeri şeridiyle kapatıldı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla olay yeri inceleme ekiplerinin evin bahçesinde arama yapması kararlaştırıldı.

Çiftin evde bulunan çocuklarından tecavüze uğrayan H.E. ile 13 yaşındaki kızları A.E. ve 10 yaşındaki erkek çocukları A.E. de ifadesine başvurulmak üzere Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Evin en büyük çocuğunun ise cezaevinde olduğu öğrenildi.

Özel ekipler bahçede de arama yaptı. İçin dolu olduğu anlaşılan bir poşet polis tarafından delil torbasına konuldu. Evin önündeki kazı çalışmalarına iş makinası da katıldı. Arama çalışmalarında başka bir bulguya rastlanmadı.