Fethiye'nin Yanıklar Mahallesi Fethiye-Muğla Karayolu üzerindeki kaza, dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. 48 H 0355 plakalı motosikletiyle Yanıklar'dan Fethiye yönüne giden Turhan Dirmilli, iddiaya göre fazla yaklaştığı kaldırıma tekerleği sürtünce motosiklet devrildi. Kask takmayan ve başını kaldırıma çarpan Dirmilli ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kanlar içinde yerde yatan Dirmilli'ye müdahalede bulunduktan sonra ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste yapılan müdahaleye yanıt vermeyen Dirmilli, yaşamını yitirdi.

ALKOLLÜ İDDİASI

Kaza öncesi motosikletle zikzak çizerek ilerlediği belirtilen Dirmilli'nin, alkollü olduğu öne sürüldü. Savcının Fethiye Devlet Hastanesi morgunda yaptığı inceleme sonrası Dirmilli'den alınan kan örneği, alkolü olup olmadığının tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ARKADAKİ OTOBÜS ŞOFÖRÜ: ZİKZAK ÇİZİYORDU

Kaza sırasında Dirmilli'nin arkasında seyreden otobüs şoförü de motosikletin zikzak çizerek kendisini geçtiğini söyledi. Kaza ihtimaline karşı motosiklete yaklaşmadığını anlatan otosbüs şoförü, daha sonra önünde bir toz bulutu oluştuğunu ve kazanın  meydana geldiğini kaydetti. Motosikletin plakasındaki 'Dikkat Ölüm Tehlikesi' yazısı ise dikkat çekti.