Olay, Meşrutiyet Mahallesi 2057 Sokak'taki binanın garajında bugün saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık iki yıl önce, kuaför Gülşah Abacı ile meslektaşı 30 yaşındaki Halit Abacı evlendi. Çiftin mutlulukları 9 ay önce kızları Ela’nın dünyaya gelmesiyle perçinlendi.

Genç kadın, dün sabah saatlerinde evlerinin yakınında oturan kayınvalidesinin evine gitti. Bir süre kayınvalidesiyle sohbet eden Abacı, daha sonra eşi Halit Abacı ile evlerine döndü. Kayınvalidesi ve annesinin evinin yakınında oturan Gülşah Abacı, bir hafta önce Söke’deki yakınlarını ziyarete giden annesi Emine Hatun İnce’yi aradı. Bu sırada anne İnce, kızına dönmek istediğini söyledi. Gülşah Abacı da eşi Halit Abacı’dan annesini getirmesini rica etti ve 9 aylık bebeğini de babasıyla gönderdi.

NOT BIRAKIP CANINA KIYMIŞ


Aydın’daki evinden akşam saatlerinde yola çıkan Halit Abacı, Söke’ye gitti. Burada eşinin akrabalarıyla bir süre vakit geçiren Abacı, kayınvalidesini de alıp geç saatte evine döndü. Halit Abacı otomobili park ederken, Emine Hatun İnce de uyuyan bebeği eve çıkarttı. Evde kızını bulamayan anne, kızının cep telefonunun kırık olduğu fark etti. Anne İnce, durumu damadına söyledi ve kızını aramaya başladı. Binanın altındaki garaja giren anne İnce, kızını tavandaki demire iple asılı buldu. Kayınvalidesinin çığlığı üzerine garaja giren Halit Abacı, eşinin cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Gürültüyü duyanlar polise haber verdi.

Polis, ev ve olay yerinde yaptığı incelemede, üzerinde, "Beni affet" yazılı intihar notu buldu. Maddi ya da ailesiyle ilgili bir sorunu bulunmadığı belirtilen Gülşah Abacı'nın, henüz 9 aylık olan bebeğini bırakıp neden intihar ettiği araştırılıyor. Savcının incelemesinin ardından Abacı’nın cesedi Atatürk Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Burada ön otopsi yapılacağı bildirildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.