Fethiye’nin Yaka Köyü’nde inşaat işçiliği yapan Soner Elmadibi, elma toplarken tanışıp 3 ay arkadaşlık yaptığı eşi D. Elmadibi'ni evlenmek için ailesinden istedi. Soner Elmadibi, yaşı küçük olduğu gerekçesiyle ailesinin vermediği genç kızı 18 Aralık 2011'de kaçırdı. Daha sonra, ailesinin rızasının alınmasıyla nikah kıyan çift, 28 Ekim 2012'de yaptıkları düğünle evlendi.

DÜĞÜN DÖNÜŞÜ EŞİNİ EVDE BULAMADI


Evliliği sorunsuz devam eden Soner Elmadibi, 13 Ocak’ta annesi Hanife Elmadibi ile birlikte teyzesinin düğününe gitti. Eşi D. Elmadibi ise rahatsız olduğunu belirterek evde kaldı. Düğünden eve dönen Soner Elmadibi, eşini bulamadı. Genç adam, eşinin orman işçisi evli ve 2 çocuk babası Şenay S. ile kaçtığını öğrendi. Polis ve jandarmaya şikayet dilekçesi veren Elmadibi, sorumluların cezalandırılmasını istedi.

Eşinin evi terk edene kadar aralarında herhangi bir sorun olmadığını anlatan Soner Elmadibi, "Ailesi vermediği için eşimle anlaşıp kaçtık. Daha sonra ailesinin rızasını alınıp nikahlandık. 2 bin lira başlık parası ödedim. Köyde güzel bir düğün yaptık. Oldukça iyi anlaşıyorduk, hiç kavgamız yoktu. Köyümüzdeki orman işçisi Şenay S. eşimi kandırarak kaçırdı. Bu şahsın eşinin de bir başkasına kaçtığını öğrendim. Ancak hala evli görünüyor" diye konuştu.