CHP Aydın İl Binası'na asılan '17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olsun' yazılı pankart tartışmaya nedeni oldu. Pankartın asıldığı CHP İl Binası'nın önüne gelen polisler, yolsuzluk ve rüşvete karıştıkları iddia edilen eski bakanların maskeli fotoğrafının yer aldığı pankartın, indirilmesini ve tutanakla kendilerine verilmesini istedi. İl Binasında bulunan CHP İl Başkan Yardımcısı Serhan Seyhan ve yöneticiler, pankartı indirmeyeceklerini ve eylemlerinin devam edeceğini ifade etti. Yaklaşık 2 saatlik bekleyişin ardından pankart polisler tarafından indirildi. Fakat ikinci sürpriz bir pankart asıldı. İlk pankartın benzeri olan ikinci pankartta ise, 'Çekin kirli ellerinizi bu halkın üzerinden' yazısı yer aldı.

İlk pankart indirilmeden önce basın açıklaması yapan İl Başkan Yardımcısı Seyhan, "CHP, 17-25 Aralık operasyonları ile ilgili eylem başlatma kampanyası düzenliyor. Astığımız pankart herhangi bir tebliğ yapılmadan indirilmek isteniyor. Pankartı indirmeyeceğimizi, bununla ilgili bir karar varsa bunu kendilerinin yapmasını istedik. Ellerinde bizim pankartımızın indirilmesiyle ilgili bir karar da yok. Bize ellerindeki emsal kararı gösteriyorlar. Yapılmış olan eylemin hukuki olduğunu düşünüyoruz. Kimse yılacağımızı düşünmesin. Bu eylemler yarın saat 12.00'da da yürüyüşle devam edecek. Efeler'de Zafer Meydanından, Kent Meydanına yürüyeceğiz. Yapılacak olan yürüyüşle ilgili de Valilikten izin verilmediği bildirildi. Biz anayasal hakkımızı kullanarak bu yürüyüş gerçekleştireceğiz. Bu yürüyüşte Aydın halkından destek bekliyoruz. Eylemlerimiz devam edecek" dedi.

Partililer CHP İl Binası'na gelirken, pankart nöbeti tutmaya başladı. Aydın CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri, kendilerini tüm illerden CHP Gençlik Kolları Başkanları'nın aradığını ve bu eyleme destek verdiklerini, kendilerinin de diğer illerde aynı pankartları asmak için hazırlık yaptıklarını belirtti.