Olay, bugün saat 10.30 sıralarında, Denizli'nin Değirmenönü Mahallesi'nde meydana geldi. Oto kiralama şirketi bulunan 28 yaşındaki Nail Öztürk, evinden çıktıktan sonra otomobiline binmek istedi. Bu sırada plakası alınamayan bir otomobil Öztürk'e av tüfeğiyle ateş açtı. Kurşanlardan eğilerek kurtulan Öztürk, kolundan hafif yaralandı.

İhbar üzerine sevk edilen polis ekipleri Öztürk'ü, polis ekip otomobiliyle Denizli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Daha sonra taburcu edilen Öztürk, ifade vermek üzere polis merkezine gitti. Öztürk ifadesinde saldırganları tanımadığını söyledi.

Polis, içinde iki kişinin bulunduğu otomobil ile şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın meydana geldiği sokağı kapatan polis, inceleme yaparak delil topladı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Saldırı anında doğalgaz şebekesine saçmalar isabet ederken, olası bir faciadan dönüldüğü ortaya çıktı. Doğalgaz dağıtım şirketi ENERYA ekipleri, doğalgaz şebekesinde herhangi bir zarar olup olmadığını kontrol etti. Tüfekten çıkan saçmaların kutuya ve içindeki duvara ardından da yanındaki duvara isabet ettiği belirlendi.

Doğalgaz şebekesinin bulunduğu evin sahibi Emin Şen, peş peşe tüfek sesi duyduklarını belirterek, "Saçmalar iyi ki doğalgaz şebekesi borusunu delmemiş, patlama olabilirdi" dedi.