Olay Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde meydana geldi. Barlar Sokağı'ndaki bir diskoda bugün saat 02.30 sıralarında teras katında farklı masalarda oturan iki grup arasında tartışma çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen tartışma kısa sürede büyüdü ve silahlar çekildi. Olayda aynı gruptan Oktay Genççağ,  40 yaşındaki Adem Kartal ve 35 yaşındaki Atilla Umutlu yaralandı. Adem Kartal ve Atilla Umutlu otomobille hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri vücudunun beş yerine kurşun isabet eden Oktay Genççağ'ın ise hayatını kaybettiğini belirledi. Genççağın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olaya karışan diğer grup ise diskodan kaçtı. Polis kaçan şüphelilerin peşine düştü.

Olaya karışanların içinde bulunduğu iddia edilen cip bir akaryakıt istasyonunda terk edilmiş halde bulundu. Polis kavgaya karıştığı iddia edilen 19 kişiyi gözaltına aldı. Rusya vatandaşı 2 kadın ile disko çalışanı 11 kişinin de ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Bu arada yaralılardan Atilla Umutlu tedavisinin ardından taburcu edilirken, durumu ağır olan Adem Kartal Muğla Özel Yücelen Hastanesi'ne sevk edildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.