Olay Karaçulha Beldesi, Çalıca Mahallesi, Eski Sebze Hali içerisindeki terk edilmiş ardiye yıkıntısında meydana geldi. Sabah saat 07.30 sıralarında ekmek almak için bisikletiyle fırına giden Mesut Baykal, yıkık haldeki inşaat demirine iple asılı vaziyetteki cesedi gördü. Neye uğradığını şaşıran Baykal, üzerindeki şoku biraz olsun atlattıktan sonra polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri intihar eden gencin Karaçulha Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde işçi olarak çalışan Ogün Doğan olduğunu tespit etti.

ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çocuklarının ölüm haberini alarak olay yerine koşan anne Elif ve baba Vahap Doğan, sinir krizi geçirdi. Annesi Elif Doğan, "Ogün bunu neden yaptın?" diyerek gözyaşı döktü. Polisin incelemesinin ardından Doğan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

'İÇİNE KAPANIK BİR ÇOCUKTU'

Ogün Doğan'ın dün saat 23.00 sıralarında gezmek için evinden ayrıldığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı kaydedildi. Oğlunun herhangi bir sorunu olmadığı belirten Vahap Doğan, "Ogün içine kapanık bir çocuktu. Böyle bir şey yapacağını beklemiyorduk" dedi.

'İNANAMADIM, DÖNÜP BİRKAÇ KEZ BAKTIM'


Ogün Doğan'ı cesedini bulan Mesut Baykal ise şok yaşadığını anlattı. Gözlerine inanamadığını, dönüp birkaç kez baktığını aktaran Baykal, "Her sabah buradan geçerek ekmek almaya giderim. Gözlerime inanamadım, dönüp birkaç kez daha baktım. Daha sonra bisikletimden inip, polise haber verdim" dedi.

Ogün Doğan'ı önceki gün otomobiliyle eve bıraktığını söyleyen arkadaşı Erkan Mutlu da, "Arabayla halden gelirken Ogün, bize el salladı. 'Bizi Çalıca'ya kadar götür' dedi. Arabaya bindi, ben de parka bıraktım. En son orada gördüm. İçine kapanık bir çocuktu, bize herhangi bir derdini anlatmadı" dedi.