Acı olan dün saat 20.00 civarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Hacıkaplanlar Mahallesi'nde yaşayan Seher Baş, yüzde 99 engelli olan oğlu 17 yaşındaki Eyüp Öztürk'ü av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Baş daha sonra da aynı silahla kendisini vurarak intihar etti.

Silah seslerini duyan mahalleli durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, apartmanın giriş katında oturan Baş'ın evine kapıyı kırarak girdi.

Eve giren ekipler, Baş'ın ve oğlu Öztürk'ün kanlar içindeki cesetleriyle karşılaştı. Ekipler olay yerinde inceleme yaptıktan sonra cesetler otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Yapılan incelemede annenin av tüfeği ile oğlunu başından vurduktan sonra aynı tüfekle kendini de başından vurarak intihar ettiği tespit edildi. Olayı duyup eve koşan Baş'ın babası Orhan Baş ise olay yerinde gözyaşı döktü.

Baş'ın 1 yıl önce boşandığı öğrenildi. Baş'ın eski eşi İbrahim Öztürk'ün Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları’nda (TCDD) çalıştığı ve FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edildiği öğrenildi. Öztürk'ün daha sonra da tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi.

Anne Baş'ın oğluna bakabilmek için engelli maaşı aldığı aynı zamanda belediyelerden ve komşularından gelen yardımlarla geçinmeye çalıştığı öğrenildi. Son zamanlarda Baş'ın psikolojik sorunlarının olduğu öğrenilirken, komşuları da kendilerine Baş'ın sürekli oğlunu da kendisini de öldüreceğini söylediğini anlattı.