Kaza, bugün saat 04.30 sıralarında Çevreyolu Kültür Sarayı binası önünde meydana geldi. Afyonkarahisar'dan İstanbul'a giden Uğur Kulak yönetimindeki 'Galip Derviş' televizyon dizi film ekibine ait 34 DA 2734 minibüs, yol çalışmaları nedeniyle tek şeride düşürülen çevreyolunda karşıdan gelen Bayram İpek yönetimindeki 42 VB 362 plakalı fayans yüklü TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon kontrolünden çıkan TIR yan yatarak devrilirken minibüs şoförü Uğur Kulak araçta sıkıştı.

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kütahya Belediye itfaiye ekipleri yaptıkları çalışma sonucu minibüs şoförü Uğur Kulak'ı sıkıştığı yerden yaralı olarak kurtardı. Uğur kulak ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

TIR şoförü Bayram İpek, kazadan yara almadan kurtuldu. Minibüsteki eşyalar, aynı ekipte yer alan ve kaza sırasında arkadan gelmekte olan bir kamyonete yüklendi.