Olay, geçen çarşamba saat 23.00 sıralarında Fethiye Devlet Hastanesi Dahiliye Servisi'nde meydana geldi. İddiaya göre habersizce evden ayrılan Kübra S., ağabeyi 33 yaşındaki Osman S. ile arkadaşı 34 yaşındaki Murat K. tarafından takip edildi. Ağabey bir saat süren takibin ardından Fethiye Devlet Hastanesi'ne geldi. Genç kızın refakatçi bölümünden hastaneye girdiğini gören ağabey Osman S. ve arkadaşı, Kübra S.'yi yüzme havuzundan enfeksiyon kaptığı için tedavi gören Osman Nuri Akar'a refakat ederken buldu. Ağabey ve arkadaşı, genç kızı dövmeye başladı.

ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI, DAYAK YEDİ

Hasta yatağından kalkan Osman Nuri Akar, sevgilisi genç kızı darp edenlere engel olmaya çalışırken dayak yedi. Çığlıklar üzerine odaya koşan hemşireler, güvenlik görevlileri ve polisten yardım istedi. Odaya giren güvenlik görevlileri, ağabey ve arkadaşını güçlükle sakinleştirdi. Yüzüne aldığı darbelerle şoka giren Kübra S. acil serviste tedavi edildi. Osman S. ile Murat K. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Osman Nuri Akar'ın odasındaki tedavisine devam edilirken, sağlık kontrolünden geçirilen Kübra S.'nin yüzünde oluşan morluklar dışında herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığı öğrenildi.

"SEVDİĞİYLE EVLENMESİNE KARŞI DEĞİLİM"

Günlükbaşı Polis Merkezi'ne götürülen Osman S. ifadesinde, kız kardeşinin kimseye haber vermeden evden ayrıldığını belirtti. Kardeşinin sevdiği kişiyle evlenmesine karşı olmadığını anlatan Osman S., henüz aileler bile tanışmamışken böyle görüşmelerini onaylamadığını söyledi. Osman S. ve Murat K., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.