Gece saat 01.00 sıralarında Yalıkavak- Ortakent Karayolu Kapuz Caddesi'nde ilerleyen, Orhan Er (30) yönetimindeki 35 HB 9508 plakalı otomobil, iddiaya göre hatalı sollama sonucu kontrolden çıkarak önce yol kenarında bir çiçekçinin önündeki saksılara, ardından da beton elektrik direğine çaptı. Sürücü Orhan Er ile otomobildeki arkadaşları Süleyman Ayas (49), Fevzi Güven, Zeki Serkan Yılmaz (36), Efe Gökçe (49) ve Adnan Ulutaş (48) yaralandı. Yoldan geçen araç sürücüleri durumu polis, 112 ve itfaiyeye bildirirken, bir yandan da arka koltuktaki yaralılar Güven, Yılmaz, Gökçe ve Ulutaş'ı araçtan çıkardı.

İNTERNETTE OYUN OYNARKEN TANIŞMIŞLAR

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Orhan Er ile sağ ön koltuktaki Süleyman Ayas'ı yaklaşık yarım saatlik çaba sonucu çıkardı. Ancak Ayas'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralılar ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi ve Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Er'in durumun ağır olduğu bildirildi. Ayas'ın cesedi ise polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin arından Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kaza yapan otomobildeki 6 kişinin internette ortak oyun oynarken tanışıp, çeşitli illerden Bodrum'da biraraya geldikleri belirtildi. Kaza anını yakındaki bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi.