Edinilen bilgiye göre, olay saat 18:45 sıralarında Karaçay mahallesi 187 sokak numara 10/A’da meydana geldi. 15 yıldır mobilya döşemeciliği yaptığı öğrenilen 31 yaşındaki Atakan Bayram, iddiaya göre işlerinin azalmasıyla maddi sıkıntıya giren genç mobilyacı girdiği bunalım sonucu işyerinde kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi. En son konuştuğu ve tavana asılı halde Atakan Bayram’ı bulan kardeşinin kayıncısı Volkan Yılbaşı ise olayı yaşlı gözlerle polislere anlattı. Yılbaşı; “En son dün gece birlikte alkol alarak dertleşmiştik. Borçlarının kendisini çok rahatsız ettiğini söylüyordu. Bugün akşamüzeri saat 18:20 civarlarında Atakan abi beni cep telefonumu aradı. ‘Hakkını helal et deli oğlan’ dedi ve ben ona nerede olduğunu sordum. ‘İş yerimdeyim’ cevabını verdikten sonra ‘Dur, bekle ben geliyorum’ dememe rağmen telefon kapandı. Ben 15-20 dakika içinde işyerine ulaştım. İşyerinin ışıkları yanık ve kapı kilidi açıktı. Hemen içeri koştum ve onu tavanda asılı halde görünce hemen ayaklarından tutup aşağıya indirdim. Atakan abim nefes almıyordu. Hemen 112 Acil Servisi aradım. Ama onlarda geldiklerinde öldüğünü söylediler. Çok üzüldüm, çok iyi bir insandı” dedi.

ACI HABERLE YIKILDILAR

Acı haberi duyan Atakan Bayram’ın babası Erol ve annesi Tülay Bayram işyerine geldiklerinde oğullarının ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdiler. Bayram’ın erkek kardeşi de sinir krizi geçiren anne-babasını sakinleştirmeye çalıştı. Bayram’ın meslektaşları da işyeri önüne akın etti. Çevredeki esnaf arkadaşları da Bayram’ın işlerinin kötü gittiğini alacağı da borcu da olmadığını ölümüne bir anlam veremediklerini ifade ettiler. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Atakan Bayram’ın cesedi, cenaze aracına konularak otopsisi yapılmak üzere Nazilli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

NOT BIRAKTI


Atakan Bayram’ın cesedinin yanında bulunan notta ‘Ölümümde kimsenin suçu yok, hepinizi seviyorum. Hakkınızı Helal edin’ yazdığı öğrenildi. 8 yıl önce çok sevdiği eşi Zeynep ile kaçarak evlenen Atakan Bayram’ın 1 ve 7 yaşında iki erkek çocuğu olduğu öğrenildi.