Mağazanın bulunduğu 5 katlı bina boşaltılırken, itfaiyenin yoğun çalışmasıyla yangın söndürüldü, dumandan etkilenen bir kadın hastaneye kaldırıldı.

Marmaris İlçesi Tepe Mahallesi 57’nci Sokak’taki Kılcı Apartmanı’nın giriş katında bulunan 'Aydoğdu 1001 Çeşit' adlı mağazının deposunda bugün saat 10.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mağaza çalışanları yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı ancak başarılı olamadı ve dışarı çıkıp itfayeyi aradı. Yangının diğer katlara sıçrama ihtimali üzerine, 5 katlı bina boşaltıldı. Alevlere, 5 itfaiye aracı ve arazözle müdahale edildi. Paniğe neden olan yangın, yoğun müdahalenin ardından güçlükle söndürüldü.

Mağazının deposunda bulunan malzemeler büyük oranda zarar gördü, kullanılamaz hale geldi. Depoda soğutma çalışmaları sürerken, yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Öte yandan, dumandan etkilenen bir kadın ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan ve adı öğrenilemeyen kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.