Bugün saat 09.30'da Yunusemre 75'inci Yıl Mahallesi 5381 Nolu Sokak'ta bulunan üç katlı apartmanın birinci katındaki boş dairenin dış pencere demirlerine asılı erkek cesedi görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, üzerinden çıkan kimlikte ölen kişinin Osman Aymalı olduğunu belirledi. Polis, Aymalı'nın Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan annesi Rukiye Urçkun'a haber verdi. Olay yerine gelen Urçkun, oğlunun cesedini görünce gözyaşlarına boğuldu. Urçkun polislere "Ben sakin olacağım. Sakin bir şekilde oğluma bakacağım. O artık kurtuldu. O artık melek oldu" sözleri yürük burktu. Rukiye Urçkun, sonrasında oğlunun cansız bedenine uzun uzun baktı. Bu sırada intihar eden gencin bazı arkadaşları da sinir krizi geçirdi. Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Aymalı'nın cesedi, cenaze aracıyla Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Osman Aymalı'nun intihar ettiği yere birkaç sokak mesafede oturduğu belirtildi. Aymalı'nın üç gün önce bir fabrikada işe girdiği, anne Rukiye Urçkun ile babası Hasan Aymalı'nın yaklaşık 7 yıl önce boşandığı, ancak tek oğulları için aynı evde kaldıkları kaydedildi.

BİR GÜN ÖNCE 'ANNE GEL BİRLİKTE İNTİHAR EDELİM' DEMİŞ

Rukiye Urçkun polise verdiği ifadede, oğlunun ruhsal sıkıntıları sebebiyle tedavi gördüğünü ve ilaç kullandığını, bir gün önce de kendisine "Anne gel birlikte intihar edelim. Eğer bana bir şey olursa üzülme" dediğini söyledi.