Alınan bilgiye göre, Ulaşan Tuzer (25) idaresindeki 64 KE 040 plakalı otomobil, Ovacık Mahallesi Ovacık-Ölüdeniz yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir süre sürüklenen otomobilin sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan Yücel Sarman (19) yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Tuzer, itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılarak Fethiye Devlet Hastanesine gönderildi.

Kazada sol eli kopan Sarman ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Sarman, kopan eliyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Sarman'ın, arkadaşlarıyla otostop yaparak Ölüdeniz'e gittiği öğrenildi. Otomobilde bulunan Sarman'ın üç arkadaşı ise kazadan yara almadan kurtuldu.
 

Kazazedenin kopan eli için umut verici açıklama


Sarman'a hastanede ilk müdahaleyi yapan Op. Dr. Osman Kurtuluş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazazedenin kopan elinin ezilmemiş olduğunu, bütünlüğünü koruduğunu söyledi.

Kopan uzvu özel bir termos içinde muhafazaya aldıklarını anlatan Kurtuluş, "Gerekli müdahalelerin ardından yaralıyı yola çıkardık. İnşallah güzel bir ameliyattan sonra yaralının eli, parmakları tekrar çalışmaya başlar. Yüz güldürücü olmasını umuyorum. İnşallah da öyle olur." dedi.