Denizli'de yeni tanıştığı kişi tarafından tabancayla vurularak öldürülen Ceyda Kayalar için polis özel ekip kurdu.

Bir mermer fabrikasında sekreter olarak çalışan Ceyda Kayalar, pazar günü gece yarısı arkadaşları aracılığıyla çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu öğrenilen A.K.O. ile tanıştı. Eşinde boşandığı öğrenilen Kayalar, kız arkadaşı A.T. ve onun erkek arkadaşı Ş.Ç. ve yeni tanıştığı A.K.O. ile birlikte bir aparta gitti.

İddiaya göre birlikte alkol alıp eğlendikleri sırada A.K.O., belindeki tabancasını çıkarttı ve Ceyda Kayalar'ın başına ateş etti. A.K.O. olayın ardından kayıplara karıştı.

Polis olayın tanığı olan A.T. ve S.Ç.'nin ifadelerine başvurdu. İkili olayı şöyle anlatt: "Olay sırasında hepimiz alkollüydük. A.K.O, belinden silahı çıkarıp, Ceyda'ya, 'Seni vurayım mı?' diye şaka yapmaya başladı. Silahla şaka olmayacağını söyledik ama bir anda tetiğe bastı. Biz de şaşırıp kaldık. Olay esnasında koltukta oturmakta olan Ceyda bir anda kanlar içinde kaldı. Ardından, polisi aradık."

Denizli Emniyeti yaralama ve gasp suçlarından sapıkalı olduğu öğrenilen cinayet şüphelisi A.K.O.'yu yakalamak için 20 kişilik ekip oluşturdu.

ARKADAŞI TANIŞTIRDI

Öte yandan, öldürülen Ceyda Kayalar'ı şüpheli A.K.O. kız arkadaşı 24 yaşındaki A.T.'nin tanıştırdığı ortaya çıktı.

A.T.'nin, geçen cumartesi günü Ceyda Kayalar'ı arayıp, "Akşam erkek arkadaşım Ş.Ç. ile birlikte olacağız. Alkol alıp eğleneceğiz. Sen de gel. Seni biriyle tanıştıracağım" diyerek, davet ettiği öğrenildi. Kayalar'ı tanıştırdıkları A.K.O.'nun, Ş.Ç.'nin samimi arkadaşı olduğu belirlendi.