Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni 57 yaşındaki işadamı ve Kingdom Holding Yönetim Kurulu Başkanı Prens El-Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud, Bodrum'da tatilin ilk günü sabahı, 88 metre uzunluğundaki, yatak ve yemek odası altınla kaplı, üzerinde helikopteri, jet-skileri ve su sporları malzemeleri bulunan 'Kingdom 5 KR' adlı süper lüks yatında güneşlendi. Suudi prensin eşi Prenses Amira ve kızları zodiak botlarla gözlerden uzak koylara giderek denize girdi, su sporları yaptı.

Prens El-Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud, öğleden sonra, Türk ve Suudi korumalarıyla 10 araçlık konvoy eşliğinde, ormanlarıyla ünlü Çiftlik Köyü yolunda yaklaşık 12 kilometre bisiklet kullandı. Mokasen ayakkabı, şort ve kareli gömlek giyen, kask takmayan Suudi Prens, bisiklet kullandığı sırada kendini alkışlayanları selamladı. Suudi Prens bisiklet kullanırken çalan cep telefonuna da cevap verdi. Yaklaşık bir saat bisiklete binen Suudi Prens, daha sonra Yalı’daki Çiftlik Koyu’nda yüzdü.

Çevresinde dört zodiak botun dolaştığı prense, denize giren korumalarla da eşlik etti. Suudi Prens Çiftlik Koyu’nda bir süre güneşlendikten sonra süper lüks yatına döndü.

Suudi Arabistan Prensi El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud’un akşam yemeğini de eşi Prenses Amira ve kızlarıyla Torba Koyu’ndaki bir restoranda yedikleri öğrenildi. Suudi Prens ve ailesinin bir hafta boyunca Bodrum ile Fethiye arasındaki koylarda tatil yapacağı belirtildi.