Kent merkezinden Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikaya yemek götüren 33 yaşındaki Kadir Özkan yönetimindeki 20 YF 958 plakalı minibüs, bugün saat 13.00 sıralarında, Akkale Mahallesi'ne geldiğinde hızlı bir şekilde karayolu üzerindeki su birikintisine girdi. Minibüs şoförü Özkan direksiyon hakimiyetini kaybetti. Minibüs, elektrik direğine çarptı ve ardından da takla atarak, duble yolun karşı tarafına geçti. Trafikte seyir halindeki diğer araçların arasına dalan minibüs, bir ambulansın önünden geçti ve 35 yaşındaki Mehmet Çıtak yönetimindeki 20 ET 639 plakalı otomobile çarptı. Bu sırada, Çıtak'ın otomobil de 44 yaşındaki Erdinç Enginsoy yönetimindeki 20 DF 884 plakalı otomobile çarptı.

Kazada, Mehmet Çıtak ile yanında bulunan 28 yaşındaki Metin Mert, yemek taşıyan minibüsün şoförü Kadir Özkan ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü Erdinç Enginsoy ise, kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar, ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi ile Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı, karayolu kenarında faaliyet gösteren bir marketin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Akkakale Mahallesi sakinleri, aynı yerde çok sayıda kaza olduğunu belirtip, "Denizli Belediyesi'ne defalara müracat ettik. Karayolu üzerinde rögar olmadığı için yağmur suları birikiyor ve kazalara neden oluyor" diyerek önlem alınmamasına tepki gösterdi.