Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni Prens El-Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud, bir süredir tatil yaptığı Bodrum'da kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.


AKŞAM EĞLENCESİ ZEHİR OLDU


Suudi Prens El-Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud'un süper lüks tatili, kalp krizi yüzünden rezil oluyordu. 88 metre uzunluğundaki, yatak ve yemek odası altınla kaplı, üzerinde helikopteri, jet skileri ve su sporları malzemeleri bulunan ‘Kingdom 5 KR' isimli yatında kızlarıyla birlikte tatil yapan dolar milyarderi Prens, geçtiğimiz cuma gecesi kalp krizi geçirdi. Bodrum'daki MaçaKızı Beach Restaurant'da yemek yiyip gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen Suudi Prens bir ara lavaboya gitmek için ayağa kalktığında yere yığılıvermiş. Telaşla yardımına koşanlar kalp krizi geçirdiğini anlamış.

TÜRK DOKTORLARA EMANET EDİLDİ

Kalp krizi geçirdiği kesinleşen iş adamı için hemen ambulans çağrılmış. Mekan işletmecilerinin titizliği sonucu, acilen gelen doktorlar Suudi Prens'e ilk müdaheleyi yaparak hayata döndürmüşler. Prens daha sonra doktorlar eşliğinde hastaneye kaldırılmış ve bir günlük tedavinin ardından özel yatında dinlenmeye çekilmiş. Suudi Prens'in şu sıralar Bodrum'da olup olmadığı bilinmiyor. Bilinen bir gerçek şu ki, milyarder iş adamının tatili az kalsın zehir oluyordu! (Habertürk)