Olay dün gece yarısı gerçekleşti. Bir mermer fabrikasında sekreter olarak çalışan Ceyda Kayalar, arkadaşları aracılığıyla tanıştığı A.K.O. tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

İki ay önce eşinden boşanan Ceyda Kayalar, kız arkadaşı A.T., AT.'nin erkek arkadaşı Ş.Ç. ile yeni tanıştığı A.K.O.'nun kaldığı Yunus Emre Mahallesi'ndeki  aparta gitti. Dört arkadaş birlikte alkol alıp, eğlendi. Sabah karşı çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu öğrenilen A.K.O. tabancasını çıkartıp, diğer arkadaşlarının gözü önünde Kayalar'ın başına ateş etti. A.K.O. olay sonrası hemen bulunduğu yerden kaçtı.

Olayın şokunu yaşayan A.T. ve erkek arkadaşı Ş.Ç. polisi ve 112 Acil Servisi arayıp durumu bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri bir çocuk annesi Kayalar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kayalar'ın cesedi, incelenmek üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Polisin olayın ardından ifadesine başvurduğu A.T. ve Ş.Ç.'nin, "Birlikte içki içiyorduk, A.K.O., birden tabancasını çıkartıp ateşledi, ne olduğunu biz de anlayamadık" dedikleri öğrenildi. İkili ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, gasp ve yaralama gibi suçlardan sabıkalı A.K.O.'nin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.