Aydın Yeni Mahalle'de bir apartmanın giriş katında yaşayan F.G. bugün saat 05.00 sıralarında tecavüz girişimi ile karşı karşıya kaldı. İddiaya göre bir kişi pencerenin demir korkuluklarını söktü ve içeriye girerek uyuyan F.G.yi önce elle taciz etti. Sonra da tecavüze kalkışan kişi, F.G.'nin çığlık atması üzerine olay yerinden kaçtı.

4 yaşındaki kızıyla yaşadığı ve eşi de cezaevinde olduğu öğrenilen kadın olayı şöyle anlattı: "Olay sırasında evimin salonunda uyuyordum. Sabaha karşı birinin bacaklarımı öptüğünü hissettim. Gözümü açtığımda karşımda 1.75 boylarında ve kilolu bir adamı gördüm. Ağzımı kapatarak, üzerime doğru geldi ve elle tacizde bulunup, tecavüze yeltendi. Bağırmam üzerine kaçtı. Kaçarken çoraplarını bile evde bırakmış. Mutlaka, benim küçük kızımla yalnız yaşadığımı bilen birisi. Çok korktum" dedi.

Eve gelen Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, F.G.'nin ifadesine başvurup, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.