Şoför Fatih Ergan (38), yönetimindeki 26 TC 561 plakalı TIR'ı, lastiğindeki bir sorun nedeniyle, bugün saat 06.00 sıralarında Banaz ilçe merkezinde, anayol üzerine park edip, tamirci beklemeye başladı. Bu sırada Ankara'dan İzmir yönüne giden Salih Pehlivanoğlu (53) yönetimindeki 35 MCC 92 plakalı otomobil, tamirci bekleyen Ergan'ı da önüne katarak TIR'a arkadan çarptı.

Kazada, TIR şoförü Ergan ile otomobilde bulunan Murat Pehlivanoğlu (26), Nesrin Pehlivanoğlu (51) ve Esen Özen (28) olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Salih Pehlivanoğlu (53) ve yolculardan Gamze Pehlivanoğlu (21) ise ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan her iki yaralının da hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

2 GÜN ÖNCE NİŞANLANMIŞLAR

Uşak'ın Banaz İlçesi'nde, otomobilin park halindeki TIR'a sol arka tarafından çarpması sonucu meydana gelen kazada ölen Murat Pehlivanoğlu ile Esen Özen'in 2 gün önce nişanlandıkları öğrenildi. Aynı kazada annesi Nesrin Pehlivanoğlu da yaşamını yitiren, kız kardeşi Gamze ve babası Salih Pehlivanoğlu yaralanan Murat Pehlivanoğlu'nun, İzmir'in Menemen İlçesi'nde 6 aydır kendi adını taşıyan bir şarküteri işlettiği öğrenildi.