Metroya, üniversiteye, ana yola çok yakın olan avcılar prestige dairelerinde yaşam bir başka şekilleniyor. Hayatınızı baştan sona değiştirecek ve sizi şehirden uzaklaşmadan doğanın içine götürecek hayallerinizi büyütecek birbirinden güzel projelerle ev sahibi olmak artık çok kolay.

Bornova’nın tam merkezinde yükselen bu proje ile sizler de artık daha konforlu bir yaşam sürerken kolay şekilde bu dairelere sahip olmanın avantajını yaşayacaksınız. Birbirinden güzel estetik dokuya sahip olan daireler pek çok önemli noktaya yakın merkezde olması büyük avantaj sağlamaktadır. Sizler de Bornova’da bu dairelere sahip olmak ve hemen satın almak için avcılar prestige ofislerine gelerek buradan arzu ettiğiniz daireyi kolay ve hızlı şekilde satın almanın keyfini yaşayabilirsiniz. Mimari açıdan da pek çok yapının üstünde yer alan, adeta Bornova’nın simgesi haline gelen avcılar prestige, ile sizler de hayatınızda büyük bir yer açın. Hayatınızı değiştirecek adımları hemen kolay şekilde atmak için bizi arayın.

Cadde bostan


İzmir’de mimari açıdan oldukça güven verici bir proje ile tanışmak hayal değil. İzmir yeni konut projeleri ile sizlere arzu ve hayal ettiklerinizden çok daha fazlasını vermek için çalışıyoruz. Cadde bostan projeleri yeni Bornova’da yükseliyor. Müşterilerine her zaman büyük kazanç sağlayan ve konum itibariyle şehirden uzak olmadan şehrin gürültüsünden uzaklaştıran, metro ve üniversite gibi pek çok önemli konuma çok yakın mesafede bulunan cadde bostan evleri Bornova’da.

İzmir emlak projeleri ile sizlerin hayatına farklı bir detay oluşturmak, yaşam konforunuzu ve kalitenizi arttırmak için çalışıyoruz. Avcılar inşaat güvencesi ile Bornova’da yükselen yeni mimari ve estetiğe sahip olan konut projelerini sizler de çok seveceksiniz. Temelleri 1989 yılında atılan Avcılar inşaat firması olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren sürekli büyümeye başlayan bir firma olarak müşterilerimize her zaman kaliteli ve konforlu ürün sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Son yıllarda satış yaptığımız dairelerin yüzde 200 değer kazanması ile avcılar inşaattan daire alan yatırımcılarımız kısa zamanda kazanıyor. Sen de kazananlar arasına katılmak istiyorsan Bornova’da yeni yükselen konut projelerinden birisine sahip olabilirsin. Avcılar inşaat firmasının inşaa ettiği konutlar ile sen de marka değerini kolaylıkla arttırabilir ve daha kaliteli, konforlu ve çok daha yaşanılabilir alanlara sahip olabilirsin. Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından birisi olan Avcılar inşaat güvencesi ile sen de Bornova’da yeni yükselen daireni satın alabilirsin.