1-31 Ekim 2016 tarihleri arasında Garanti Mortgage’dan konut kredisine başvuru yapmış olanlar, 1 Ekim-15 Kasım 2016 tarihleri arasında Gelir İdaresi Başkanlığı’nın web sitesi üzerinden ödenecek tapu harçlarında Bonus kredi kartı 3 taksit uyguluyor. Vergi dairesinin internet sitesindeki “tapu harcı ödemeleri” menüsünden tapuda verilen referans numarasını girerek GarantiPay ile ödemenizi yapabiliyorsunuz. Ancak bunun için Mortgage başvurunuzdan 2 gün sonra gerçekleşecek tapu harcı ödemelerinizde yararlanabilirsiniz.

GarantiPay kullanabilmeniz için öncelikle Bonus’un mobil uygulaması BonusFlaş’a sahip olmanız gerekiyor. GarantiPay ile kart bilgilerinizi paylaşmadan, güvenli ve kolay alışverişler yapmanız sağlanır.

Yurt Dışı Seyahat Sigortası

Bonus Card Ücretsiz Yurt Dışı Seyahat Aksaklıları Sigortası ile seyahatlerinizi daha keyifli hale getiriyor. Siz ve sizinle beraber seyahat edecek olan eşiniz ve 19 yaşından küçük (eğitim durumunda 24 yaşından küçük) çocuklarınızı kapsayan sigortadan yararlanmanız için seyahat bileti, otel bedeli, uçak biletinizin havaalanı vergilerinin Bonus Plus, Bonus Premium ve Bonus Platinum kartınızla ödemiş olmanız gerekiyor.

Yurt dışına çıkışınızı takip eden 90 gün boyunca geçerli olan sigortanızdan Küba, İran ve KKTC’de yararlanamamakla birlikte savaş, terör, isyan, devrim gibi durumlar da kapsam dışı.

Dünyanın neresinde olursanız olun yaptığınız alışverişlerde bonus kazandıran, biriken bonuslarınızla bedava alışveriş imkanı sunan Bonus için internetten kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Size özel alışveriş sigortası, markette sürpriz indirimler, araç çekici hizmeti, Atatürk Havalimanında iç ve dış hatlarda indirimli otopark hizmeti ve daha birçok imkandan yararlanmak için vakit kaybetmeden Bonus’unuzu alın.