Kampanya kapsamında, 23 Eylül - 17 Ekim tarihleri arasında üreticilere % 0.85'den başlayan faiz oranları,  36 aya varan vadeler ve uygun geri ödeme seçenekleri ile formalitesiz kredi kullanma imkanı sağlanıyor.

Tarımın finansmanında özel bankalar arasında birinci sırada konumlanan DenizBank; sektörün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığı ürün ve kampanyalar sunmaya devam ediyor.

"Üreticilere Bayram Ettiren Kredi"  adıyla başlatılan yeni kampanya çerçevesinde, üreticiler % 0.85’den başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle kredi kullanabiliyor.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, Banka'nın 10 yıl önce Tarım Bankacılığı alanında başlattığı ve büyük önem atfettiği desteği sürdürmek ve üreticilerin yanında olmak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü söyledi.

Sun, "Tarım sektörünün finansmanında özel bankalar arasında lider konumumuzu sürdürüyor olmak bizlere gurur verdiği kadar omuzlarımıza büyük bir sorumluluk da yüklüyor. Halihazırda Tarım Bankacılığı hizmeti veren 262 şubemiz ile Türkiye’nin dört bir yanına Bankamızın farkını taşıyoruz. Bunu sürdürmek amacıyla yeni kampanyalarla üreticilerimizin yanında ve yakınında olabilmeyi, sorumluluğumuzun bir gereği olarak değerlendiriyoruz. Bu çerçevede yaklaşan Kurban Bayramı öncesi üreticilerimizin oluşacak nakit ihtiyacına destek olmak amacıyla % 0.85 faiz oranından başlayan, 36 aya varan vade ve uygun geri ödeme seçenekleri sunan, formalitesiz yeni bir kredi kampanyası başlattık. Tarım sektörünün gelişimi için üstlenmiş olduğumuz önemli misyon gereği finansman anlamında, üreticimizi sektörün ihtiyacına uygun yeni ürün ve kampanyalar ile tanıştırmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceğimiz." dedi.