Bu yıl 22.si gerçekleşecek fuar, 04-07 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / CNR EXPO’da ziyarete açık kalacak.

Geçtiğimiz yıl 28 farklı ülkeden, 550’yi aşkın firma ve 1000’den fazla markanın yer aldığı Worldfood İstanbul, Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı bu yıl da Dünyanın binbir tadını ağırlamaya hazırlanıyor.

T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı himayesinde,  EUF  A.Ş. tarafından düzenlenen ve TGDF  tarafından desteklenen fuarda, gıda sektörünün lider firmaları bir araya geliyor.

Bu yıl ayrıca Worldfood İstanbul’un “Konuk Ülke Projesi”,  Kosova’dan iş adamlarını ağırlıyor olacak. Kosova son dönemde gelişen ekonomisinin yanı sıra, yatırımları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Ülke ekonomisinde yaşanan olumlu gelişmelere paralel olarak, yapılacak yeni yerli ve yabancı yatırımlarla büyüme hedefleyen Kosova, Türk gıda sektörü ihracatı için önem taşıyor.  Worldfood İstanbul Gıda fuarı, konuk ülke projesi ile iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesinde önemli bir platform oluşturacak.

Worldfood İstanbul Gıda Fuarı , 29. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı Ipack 2014 ve Ingredients Turkey Özel Bölümü ile eşzamanlı olarak gerçekleştirilecek. Fuarlar, sektör durumunu değerlendirme, yenilikleri görme, sektörün geleceğini şekillendirmesine fırsat sağlıyor.

22. Worldfood İstanbul, Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 04–07 Eylül 2014 tarihleri arasında 4 gün süresince gıda konusunda ihtisas sahibi profesyonel ziyaretçilere açık kalacak.