Bankalardan kredi kullanmak bazı durumlarda çok zor olabiliyor. İnsanlar banka kredisi kullanabilmek için bazı kriterleri karşılamak zorunda bırakılıyor. Bu şartlara uymayanlara ise kredi kullanımı için genelde olumsuz cevaplar veriliyor. Bankalar gelir durumunu belgeleyebilenlere, geçmişte herhangi bir borç ödeme aksaması yaşamayanlara, cezaya düşmeyenlere ve borcundan dolayı sicili bozuk olmayanlara kolayca kredi verebiliyor. Kredi sicili bozuk olanlar, işsizler, belgelenebilir bir gelire sahip olmayanların bankalardan kredi kullanabilmesi çok zor. Bu yazıda müşterilerine kredi konusunda kolaylık sağlayan ve en kolay kredi veren bankalar hakkında birkaç paragraf açıklama yapacağız. Aynı zamanda dosya masrafsız kredi veren bankalar hakkında da konuşacağız.

En kolay kredi veren bankalar araştırması en çok da zorda olan tüketiciler tarafından yapılıyor. Yukarıdaki belirttiğimiz özellikleri taşımayan tüketicilere en kolay kredi veren bankalar bile kredi verememektedir. Çok istisnai bir durum olmadığı sürece kredi kullanmanız çok zordur. Kredi sicili bozuk olan, işsiz olan, belgelenebilir bir geliri olmayan, geçmişte kredi kartı borcunu ödemediği için temerrüde düşmüş olan kişiler en az 5 yıl kredi kullanamazlar, en azından teminatsız, kefilsiz kredi kullanamazlar. Bu kişiler sadece ipotekli kredi kullanabilirler. Kefilli kredi de kullanabilme ihtimalleri vardır. Peki, en kolay kredi veren bankalar ve dosya masrafsız kredi veren bankalar hangileridir?

En kolay kredi veren bankalar

Şubesiz bankacılıkla hızlı bir şekilde kredi kullandırabilen bankalar halk arasında en kolay kredi veren bankalar diye adlandırılmaya başladı. En kolay kredi veren bankalar, sms ile, mobil bankacılıkla, internet bankacılığı ile ve telefon bankacılığı ile kolay kredi başvurusu alıyor. Bu tip başvurular olumlu sonuçlandığı taktirde müşterinin hesabına kredi tutarı, en kolay kredi veren bankalar aracılığı ile yatırılıyor. En kolay kredi veren bankalar, QNB Finansbank sms kredi başvurusu, enpara.com, ıng bank sms kredi, Denizbank, teb, nkolaykredi.com.tr… Dosya masrafsız kredi veren bankalar listesi ise şöyle:

Ziraat Bankası Borç Sorgulama

Bazı bankalar dosya masrafsız olarak tüketicilere ihtiyaç kredisi verebiliyor. Dosya masrafsız kredi veren bankalar ihtiyaç kredilerinden kredi tahsis ücreti almadıkları için bu adı alıyorlar. Kredi tahsis ücreti ile dosya masrafı aynı anlama geliyor. Dosya masrafsız kredi veren bankalar ; Ziraat Bankası, Halk Bankası, ICBC, Şekerbank. Kolay kredi kullanmak için QNB Finansbank sms kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca Ziraat Bankası Borç Sorgulama işlemi için mobil bankacılık, telefon bankacılığı ya da ziraat bankası şubelerini kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank sms kredi başvurusu nasıl yapılıyor

QNB Finansbank sms kredi başvurusu ile en kolay kredi veren bankalar arasına giriyor. Banka internet üzerinden aldığı başvurularla da kolay kredi verebiliyor. QNB Finansbank sms kredi başvurusu yaparak kredinizi kolayca kullanabiliyorsunuz. QNB Finansbank sms kredi başvurusu için 11 haneli kimlik numaranızı 5030’a göndermeniz gereklidir.