Sorunsuz, güvenli ve seni memnun edecek alışveriş için sen de Paykasa al! Tek kullanımlık ve dolayısı ile sorunsuz, güvenli, çalma riski olmayan ve kaybolması sorun teşkil etmeyen bu kart ile sen de internet üzerinden güvenli alışverişin ayrıcalıklarına erişeceksin. Seçeceğin kartın miktarına göre yapacağın alışverişler sayesinde Paykasa'nın bu güvenli dünyasında alışverişini doyasıya yapacaksın. Sen de Paykasa al ve tek hamlede yapacağın ödeme ile internet üzerindeki alışverişin getirdiği soru işaretlerinden kurtul. Tek kullanımlık özelliği ile alışveriş sonunda adeta kendisini imha eden bu kart ile çalınma riski yok, kaybolma riski ise önemsiz. Kartı kullandıktan sonra ister kaybet, ister çaldır.


Online Ödeme Yapmanın En Hızlı Yolu

Mobil ve online olarak yapacağın her türlü alışverişte güvenle memnuniyetinin sağlanacağından emin olabilirsin. Memnun müşteriler arasında yerini almak için sen de Paykasa al. Bunun için yapman gereken istediğin miktarı ve paykasa değerini belirlemek ve paykasa.org adresindeki iletişim bölümünden bize ulaşmak, yaptığın havalenin sonunda bize bildirdiğinde elde edeceğin pin numaraları ile alışverişini tamamlamış ve bundan fazlasıyla memnun kalmış bir Paykasa üyesi olmuş olacaksın. €10, €15, €20, €50, €100, €150, €200, €250, €500 ve 1000€'luk seçeneklerinden biriyle sen de Paykasa al!
Al ki güvenli ve sorunsuz online alışveriş nasıl oluyormuş gör, gör ki sırf kredi kartın olmadığı için internet üzerinden alışveriş yapamayacağını düşünme.