Magnesia AVM’nin açılışını Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediye Baskanı MHP'li Cengiz Ergün, Redevco CEO'su Andrew Vaughan ve Redevco Türkiye Genel Müdürü Patrick Van Dooyeweert birlikte yaptı. Magnesia AVM’deki mağazalar ilk gün nedeniyle indirimli satış yapınca Manisalılar’ın akınına uğradı.

Manisa Lalelik Bölgesi’nde İstanbul- İzmir karayolu üzerindeki alışveriş merkezinin açılışında konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, Magnesia AVM’nin kentin ilk alışveriş merkezi ve kentteki değişimin bir göstergesi olması nedeniyle ayrı bir önem taşıdığını söyledi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Manisalılar’ı kentte tutmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Belediye olarak insana verdiğimiz değer gereği sosyal yaşam alanları arttırmaya çalışıyoruz" dedi.

Açılışın ardından, ilk gün nedeniyle mağazaların indirimli satış yapması nedeniyle üç katlı Magnesia AVM’ye akın eden Manisalılar için pandomimli dans gösterileri yapıldı, çeşitli müzik grupları mini konserler verdi. Magnesia AVM’de yarın saat 19.30’da da Hadise’nin konser vereceği bildirildi.

İçinde sinema salonu, yemek katı, eğlence merkezleri ve çocuk oyun alanları bulunan Magnesia AVM’de Tesco Kipa, Cinens, LC Waikiki, Teknosa, Fun Plus, Mango ve D&R, Mavi, Deichmann, De Facto, US Polo, İpekyol, Sarar, Damat, Colin's, Kigih, Hotic, Greyder, Elle, English Home, Yves Rocher, KRC, Watsons, Flormar, Jumbo, Toyzzshop, Burger King satış yapıyor.