Ramazan ayına özel hazırladığı 'Bereket', 'Ziyafet' ve 'Lezzet' kolileri ile ekonomik fiyatlarla sofraları donatacak olan Migros Ticaret A.Ş., Ramazan'da çevresindekileri sevindirmek isteyenler için de Ramazan Hediye Kartları ile özel ve anlamlı bir seçenek sunuyor.

Migros, Tansaş, 5M ve Macrocenter Mağazaları ile Sanal Market'te satışa sunulan üç ayrı Ramazan kolisi sofralarda yerini almaya hazır. Hayırsever vatandaşlar için sunulan Migros Ticaret, özel tasarımlı Ramazan Hediyem Kart ve Tansaş Ramazan Hediye Kart ile Ramazan'da hediye vermek isteyenler için anlamlı bir alternatif sunuyor. Minyatür Ramazan Kolisi ile birlikte verilecek Ramazan Hediye kartlara 5 ile 500 TL arasında değişen tutarlarda yükleme yapılabiliyor. Kartın hediye edildiği kişiler, yüklenen tutar karşılığında ihtiyaçları doğrultusunda diledikleri ürünü alabiliyor. Bu kartlara sahip olmak için yapılması gereken tek şey, Migros, Tansaş ve 5M mağazalarını ziyaret etmek. Tüketicinin Ramazan ihtiyacını tam olarak karşılayacak şekilde hazırlanan Ramazan kolileri, aynı zamanda bütçe için büyük avantaj da sağlıyor.

Üç avantajlı seçenek

Her yıl müşteriden gelen talebe göre hazırlanan koliler tüketiciyi için en ekonomik fiyatlarla Ramazanı karşılayan Migros, 10-19 ürün çeşidinin bulunduğu üç değişik koli seçeneği sunuyor. 10 çeşitten oluşan 'Bereket' kolisi 17,95 TL'den satılıyor. Bereket kolisi, 4 kişilik bir ailenin iftar sofrası için ihtiyacı olan ürünleri içeriyor. 16 çeşitten oluşan 'Lezzet' kolisinin fiyatı ise 31,95 TL. 19 çeşitten oluşan 'Ziyafet' kolisinin fiyatı 41,95 TL olarak belirlendi. Ramazan ihtiyaçlarını tek tek almak yerine Ramazan kolisi tüketici için ortalama % 40 tasarruf fırsatı sunuyor.