Paykasa kartların, ihtiyaç sahipleri ile buluşturulması işlemi, Paykasa satış işlemi olarak tanımlanmaktadır. Satış işlemleri, online işlemler grubunda bulunmakta olup, bayiler aracılığı ile gerçekleşmektedir. Bu tip hizmeti sunan kişilerin, birer gerçek ya da tüzel kişilik olmasına özen gösterilmelidir. Bilinmeyen, tanınmayan ya da ticari bir özelliği bulunmayan kişilerden, kart alınmaması, güvenli alış veriş yapılması ve dolandırıcılık ile karşılaşılmaması anlamına gelecektir. Yetkililer ile çalışılması, Paykasa satış işlemleri yapanların, ticari kimliklerinin bulunması, ihtiyaç sahiplerinin, güven içerisinde alış veriş yapmasına imkan sağlayacaktır. Satış işlemleri, online işlemler olarak bilinmekte olup, işlem süreci, yaklaşık 5 dakika sürmektedir. Oldukça kısa olan bu süre sonunda, isteyen herkes, Paykasa kart sahibi olmakta ve kartını, hemen kullanmaya başlamaktadır.

Paykasa Kartı Kimler Alabilir?

Paykasa kart satış işlemlerinde, kişi ya da kurum ayrımı yapılmamaktadır. Online alış veriş yapmak isteyen, online oyun sitelerine para göndermek isteyen, paralı sosyal hesaplara, transfer yapmak isteyen herkes, Paykasa kart satın alabilir. Önemli olan, belirli bir yaş grubu ya da belirli bir sosyal statü değildir. Önemli olan, ihtiyaç duyan herkesin, ön ödemeli sisteme dahil olabileceğidir. Güvenli alış veriş yapmak, dolandırıcılıklar ile karşılaşmamak isteyen herkes, hızlı bir şekilde, Paykasa kart sahibi olabilir. Kartın satın alınmasında, bir ayrım yapılmamakta olup, isteyen, istediği bedeldeki Paykasa kartı, satın alabilmektedir. Bilinmesi gereken, en önemli konu, kartlarda geçerli olan para biriminin, dolar olduğudur. Yapılacak harcamalarda ve gönderilecek paralarda, geçerli olan para birimi, dolardır.
 
Paykasa Ödeme Yöntemi Kredi Kartları ile Aynı mıdır?

Paykasaı kullanma sistemi ile kredi kartı kullanma sistemi, benzerlik göstermektedir. Kullanım açısından bakıldığında, ikisinin arasında her hangi bir fark bulunmamaktadır. Aralarındaki tek fark, Paykasada ödeme işlemi esnasında, doğrulama kodu sisteminin bulunmamasıdır. Kullanım açısından, görülen tek fark budur. Kartların özellikleri incelendiğinde ise, farklar daha net anlaşılmaktadır. Kredi kartlarında, harcama yapıldıktan sonra, kart limiti dahilinde para kalmaktadır. Kart bilgilerinin ele geçirilmesi halinde, kredi kartlarında kalan limitlerin, harcanması ve kart sahiplerinin zarar uğratılması mümkündür. Paykasa kartlarda, harcama yapıldıktan sonra, kalan bir para bulunmamaktadır. Paykasa kart bilgileri ele geçirilse bile, kart sahiplerinin, zarara uğraması, yani maddi kayıp yaşaması, mümkün değildir. Birçok avantajı sunan kartın, güvenlik açısından ön plana çıkan farkı budur. http://www.paykasabizde.com/un diğer bir avantajı da, kredi kartında yer alan bilgilerin arasında, kart sahibine ait, kişisel bilgilerin bulunuyor olmasıdır. Paykasa kart bilgilerinin üzerinde, kişisel bilgileri içeren, hiçbir tanımlama bulunmamaktadır. Bir Paykasa kart sahibi, her hangi bir online mağazadan alış veriş yapar ise ya da her hangi bir online oyun sitesine, para gönderir ise, kendi isteği ile kişisel bilgilerini kullanmadığı sürece, bahse konu sitelerin, para gönderenin kim olduğunu bilmesine imkan yoktur.