Paykasa kart ile yapacağınız tüm alışverişler daha ucuz ve daha güvenilirdir. Sizlerde hemen bir paykasa kart sahibi olarak paykasanın bu ayrıcalıklı dünyasına katılabilir ve kendinizi birazcık şımartabilirsiniz.

Paykasa kartı kullanan milyonlarca kişi paykasa karttan memnun olduklarını her seferinde dile getiriyorlar. Paykasa kart herkese eşit davranır ve bütün imkanları herkes için aynıdır. Bütün indirimler, ucuzluklar, kampanyalar vs. her şey bütün kullanıcılar için ortaktır. Sizlerde hemen bir paykasa kart sahibi olabilir ve bu muhteşem ayrıcalıkları doyasıya tadabilirsiniz. Paykasa kart sahibi olmak için güvenilir bir siteye başvurabilir ve dilerseniz kredi kartı ile dilerseniz de hesap numaralarına para yatırarak paykasa kartınızı alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Paykasa kart için yaş sınırı var mıdır?

Paykasa kartı alırken veya kullanırken herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Fakat internet üzerinden yapacağınız alışverişlerde kullandığınız siteler +18 içerikli siteler ise ve kart kullanıcı 18 yaşında küçük ise Türk ceza kanununa göre kart sahibine veya ailesine ceza kesilir. Bunun için cezalara dikkat etmenizde fayda vardır. 18 yaşından küçüksünüz fakat kart sahibi olmak istiyorsunuz, kendinizde paykasa kart sahibi olabilirsiniz fakat 18 yaşından küçüklerin ailesi kontrolünde kart sahibi olmaları en ideal yoldur. Bu sayede oluşabilecek olumsuz durumlarda en aza indirgenmiş olur. 18 yaşına bastığınızda da paykasa kartınızı kendi üzerinize alabilir ve dilediğinizce kullanmaya devam edebilirsiniz. Yâda yepyeni bir paykasa kart sahibi olarak paykasanın avantajlı dünyasını keşfetmeye devam ederek alışverişlerinizi kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Paykasa kartı yaş sınırı olmaksızın herkes kullanabilir fakat bizler sizlerin iyiliği için 18 yaşından küçüklerin paykasa kartı bir ebeveyn kontrolünde kullanmasını öneriyoruz. Bu sayede yaşanabilecek her türlü olumsuz koşul engellenerek mağdur olmazsınız. Kişi 18 yaşında geldiğinde ise kartını rahatlıkla kullanabilir ve bütün sorumluluk kendi üzerine geçmiş olur.

Sizlerde hemen yaş sınırı olmaksızın bir paykasa karta sahip olabilir ve paykasa dünyasının avantajlarını keşfetmeye şimdi başlayabilirsiniz.