Putech Eurasia 23 farklı ülkeden 99 yabancı, 53 yerli olmak üzere toplam 152 firma ve firma temsilciliği; Eurasian Composites Show ise 17 farklı ülkeden 54 yabancı, 38 yerli olmak üzere toplam 92 firma ve firma temsilciliğine ev sahipliği yapacak.

Putech Eurasia & Eurasian Composites Show Fuarları’na Türkiye, Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu, Doğu Avrupa, Balkanlar, Kuzey Afrika ağırlıklı olmak üzere 5.000’in üzerinde profesyonel sektör mensuplarının ziyaret etmesi bekleniyor.

“5. Uluslararası Poliüretan Sanayi Fuarı” Putech Eurasia 2017’de Poliüretan Kimyasalları, Makine Ekipmanları, Sistem Evleri, Kaplama ve Yapıştırıcılar, Kalıp ve Sistemler, Poliürea Uygulamaları ile RIM-Integral Poliüretan Sistem Ürünleri sergilenirken, eş zamanlı olarak düzenlenecek olan “3. Uluslararası Kompozit Sanayi Fuarı” Eurasian Composites Show 2017’de ise Elyaflar, Takviyeler, Hammaddeler ve Kimyasallar, Reçineler Ara Ürünler, Yarı Mamuller ve Nihai Ürünler, Uygulama Yöntemleri, Son İşlem ile kalıplama ve makineleri sergilenecek. Avrasya’nın bu büyük buluşmasında Poliüretan ve Kompozit sektörünün lider firmaları 3 gün boyunca dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerini ağırlıyacak.

Live Pu & Live Composites Özel Sergi Alanları

Hemen her sektörde kullanımı bulunan Kompozit ve Poliüretan hammaddeleri ile üretilen ürünlerin günlük yaşamdaki kullanımlarını görme fırsatı yaratacak olan Putech Eurasia & Eurasian Composites Show 2017, Fuarları aynı zamanda Ravago sponsorluğundaki “Live Composites ve Putech & Composites Dergisi sponsorluğunda Live PU” isimli Nihai Ürün Sergilerine de ev sahipliği yapacak. Özel olarak hazırlanan bu sergi alanlarında ziyaretçiler, ürünlerin uygulama alanları, kullanımdaki faydaları gibi ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilecekler. Otomotiv, yapı-inşaat, tekstil, ayakkabı, denizcilik, savunma, havacılık gibi pek çok alanda örnek lider firmaların ürünlerinin sergileneceği bu alanlarda poliüretan ve kompozitin hayatımızın her alanında olduğunu bir kez daha görmüş olacağız.

Workshop / Seminer Programı

Fuar merkezinde kurulan workshop alanında yerli ve yabancı katılımcı firmaların yanı sıra Türkiye’nin önde gelen akademisyenleri tarafından gerçekleştirilecek olan sunumlar da 3 gün boyunca devam edecek ve sektör mensupları en yeni ürünler, teknolojiler ve yeniliklerle ilgili gelişmeleri canlı olarak izleme şansı bulacak.

Fuarlar hakkında detaylı bilgi için www.putecheurasia.com ve www.eurasiancomposites.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Artkim Fuarcılık hakkında:www.artkim.com.tr

Artkim Group, sadece Kimya Sektörüne Yayıncılık, fuarcılık ve sektörel çözümler üretmek amacıyla yola çıkarak 2002 yılında Kurulmuştur. Artkim Fuarcılık olarak ilk fuarı olan Turkchem Chem Show Eurasia ile fuarcılık sektörüne adım atmış ve 2006 yılından bugüne sektöre toplam 8 farklı sektör fuarı kazandırmış bir organizasyon şirketidir.
Artkim Group; Artkim Fuarcılık, Chem Media, ChemAjans ve Kimyakariyerim.com olarak 4 branşta kimya sektörüne hizmet vermeye devam etmektedir.

Artkim Fuarcılık’ın düzenlediği;
Turkchem Uluslararası Kimya Sanayi Fuarları (ChemShow Eurasia, ChemLab Eurasia, ChemTech Eurasia)
Food & Nutritional Ingredients (Gıda, Beslenme Bileşenleri ve Teknolojileri Fuarı)
Cosmetics & Home Care Ingredients (Kozmetik, Kişisel Bakım, Deterjan ve Ev Bakım Ürünleri Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı)
Pharmaist (İlaç Bileşenleri ve Teknolojileri Fuarı)
Interdye & Textile Printing Eurasia (Boyarmadde, Baskı Mürekkepleri, Pigmentler, Kimyasallar, Baskı ve Boyama Teknolojileri Fuarı)
Paintistanbul & Turkcoat (Uluslararası Boya, Mürekkep, Yapıştırıcı, İzolasyon, Dolgu Maddeleri, Yapı Kimyasalları Hammaddeleri ve Üretim Teknolojileri Fuarı ve Kongresi)
PaintExpo Eurasia (Endüstriyel Kaplama Teknolojileri Fuarı)
Surtech Eurasia (Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı)
Putech Eurasia (Poliüretan Sanayi Fuarı)
Eurasian Composites Show (Kompozit Sanayi ve Üretim Teknolojileri Fuarı)
Adhesive & Sealant Eurasia: (Yapıştırıcı, Dolgum Malzemeleri ve Uygulama Ekipmanları Fuarı)

Kıtaların buluştuğu şehir İstanbul’da yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin buluşma noktası olmuş ve kimya sektörünün gelişmesi adına büyük katkılar sağlamıştır.