Farklı ve önemli projelere, çok kritik işlere imza atan pek çok kurum ve kuruluş, zaman zaman gerekli hizmet tedariki açısından farklı firmaların kapısını çalabilirler. Çünkü her firma ya da kuruluş tüm materyallere, araç ve gereçlere sahip olmak zorunda değildir. Bu anlamda dileyen her kuruluş için ek hizmetler ya da yardımcı işlemler çeşitli noktalardan sağlanabilir. Bu anlamda ilgi çeken ve işlemleri kolaylaştıran lojistik hizmetleri de dışarıdan tedarik edilebilir. Özellikle de vinç hizmetleri noktasında önemli adımların atılması, dikkate değer araçlara ulaşılması son derece mümkün iken,  Express Vinç de bu bağlamda kilit hizmetlere imza atar. Sahip olduğu araç filosu içinde türlü türlü vinçlere, nitelik yönünden gelişmiş diğer vinç çeşitlerine, en çok da sepetli vinç araçlarına yer veren firma, bu noktada sektörde rakipsiz olarak görevini yerine getirmektedir.

Gerek inşaat firmaları, gerek bakım onarım ekipleri zaman zaman vinç hizmetlerinden yararlanmak isteyebilirler. Binaların dış cephelerinde çalışan tüm bu ekipler zorlu noktalara ulaşırken de söz konusu vinçlerden yararlanırlarken, çıkılacak olan yüksekliğe göre değişkenlik gösteren araçlardan da istifade edilebilir. Ek olarak hızlı ve pratik şekilde işlem yapmayı kolaylaştıran mobil vinçler uygun fiyatlarla elde edilmektedir.

Güvenlik yönünden oldukça üst düzey araçların bulunduğu bu filo içinde her işletmenin amacına uygun mutlaka en az bir vinç türü bulunur. Bu vinçlere ulaşmak için ise vinç kiralama hizmetlerinden istifade edilir. Özellikle de yüksek yerlerde, dış cephelerde, zor çatılar ve bunlara benzer engebeli alanlarda vinç araçları ile çok kolay hareket edilebilmekte ve ekipler de işlerini zamanında bitirebilmektedirler.