Bankalar ve kredi veren kurumlar tüketicilere değişik nitelikleri olan kredi kampanyaları sunuyor. Krediye ihtiyacı olan tüketiciler, onlarca banka arasından seçim yaparken kriterlere çok dikkat ediyor. Tüketiciler kredi kampanyalarını incelerken öncelikle, kredi alınacak kurumun güvenirliğine, sonra da kredi maliyetlerine – faiz oranlarına bakıyor. Bunlarla birlikte tüketicilerin en çok dikkat ettiği kriter, kredinin kolay kullanılabilmesi. Tüketicilere, bankaları gitmeden kredi başvurusu yapmak daha cazip geliyor. SMS ile kredi veren bankalar bu noktada tüketiciler tarafından diğerlerine göre daha cazip duruyor. Mesajla kredi veren bankalar, tüketiciyi banka şubelerine kadar yormadan sms kredi başvurusu yaptırıyor. Sms ile kredi başvurusu yapma imkanı sunan bu bankalar sayesinde müşteriler, şubelere kadar yorulmadan kredi alabilme durumunu bir sms ile öğrenebiliyor. SMS ile kredi başvurusu yapan tüketiciye birkaç dakika içerisinde banka tarafından cevap veriliyor. Mesajla kredi veren bankalar, kendilerine sms ile başvuru yapan müşteriye yine bir mesaj göndererek, müşterinin sms kredi başvurusunu onaylıyor ya da reddediyor. Bu işlem saniyeler içinde gerekleşiyor. Mesajla kredi veren bankalar diğer bir deyişle sms ile kredi veren bankalar listesi aşağıdadır.

Mesajla kredi veren bankalar

Sms ile kredi veren bankalar, şubesiz bankacılık ile tüketiciye kredi sağlıyor. Mesajla kredi veren bankalar listesindeki bazı kurumlar sadece sms ile kredi başvurusu yaptırıyor; bazıları ise sms ile kredi başvurusu yaptırıp, başvuru yapan kişinin hesabına kredi tutarını hemen yatırabiliyor. Ancak mesajla kredi veren bankalar arasındaki kurumların büyük bir çoğunluğu ön başvuru niteliği ile sms ile kredi başvurusu yaptırıyor. Sms ile kredi veren bankalar şunlardır: Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Ingbank QNB Finansbank, Odeabank, Garanti bankası, Şekerbank ve Denizbank. En çok tercih edilen bankalardan biri olan Denizbank sms kredi başvurusu hakkında bilgi verelim

Denizbank sms kredi başvurusu nasıl yapılır?

Sms ile kredi veren bankalar arasındaki bir kurum olan Denizbank, tüketicilere ve müşterilerine Denizbank sms kredi adı altında kredi veriyor. Denizbank sms kredi başvurusu yapmak isteyenler, cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne sadece bir kısa mesaj yazıp Denizbank sms kredi başvurusu servisine göndererek bu işlemi tamamlayabiliyor. Denizbank sms kredi başvurusu yapmak için KREDİM boşluk Kimlik numarası bilgisi yazıp 3280’e gönderin.