Geride bıraktığımız dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan CES 2017'nin en iyilerini sizler için bir araya getirdik.

En iyi televizyon: LG OLED W7

Duvardaki resim olarak da adlandırılan LG'nin  W7 modeli 2.57 mm kalınlığı ile tüm dikkatleri üzerine topladı. LG W7, HDR 10, Dolby Vision, Hybrid Log Gamma, ve yeni Technicolor HDR formatlarını destekliyor. 65 ve 77 inç boyutlarında piyasaya çıkacak olan LG W7'nin fiyatına ise değinilmedi.

En iyi telefon: Asus Zenfone AR

CES 2017 öncesinde Asus Zenfone AR'ın sanal gerçeklik gözlüğü olduğu sanılıyordu. Zenfone AR, hemen her şeyiyle yenilikçi bir telefon gibi görünüyor. Google'ın Tango artırılmış gerçeklik teknolojisini içeren telefon, 5,7 inç'lik 2560x1440 Super AMOLED ekrana, 8GB RAM'e, 23MP derinlik ve hareket algılayıcıya, Snrapdragon 821 işlemciye sahip.

En iyi dizüstü: Lenovo ThinkPad X1 Carbon

1.14 kg ağırlığı ile sınıfının en hafif dizüstü bilgisayarı olan X1 Carbon CES 2017 de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Sıvı dökülmesine, ısıya, darbeye ve neme dayanaklı olan Thinkpad X1 Carbon'un en büyük özelliklerinden biri de 13 inçlik kasasına 14 inçlik IPS ekranı sığdırarak  kullanım kolaylığı sağlaması. Küçülen boyutuyla performanstan ödün vermeyen Lenovo X1 Carbon, kızılötesi kamerası, yüksek bağlantı hızı ve güvenlik önemleriyle en iyi performansı da sunmaya devam ediyor.

En iyi dijital kamera: Panasonic Lumix GH5

Panasonic Mart 2017'de piyasaya çıkacak olan modeli Lumix GH5 fotoğraf makinesini CES 2017'de görücüye çıkardı. Oldukça iddalı olan olan Lumix GH5 en büyük özelliklerinden birisi 60 fps'de 4K video ve 6K fotoğraf çekimi gerçekleştirebiliyor olması. Diğer dijitam kmaeralara göre daha iri bir yapıya sahip olan Lumix GH5'in mart yada nisan ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

En iyi Otomotiv Teknolojisi : Honda Riding Assist

Honda'nın motosikletleri için geliştirdiği "ayakta kalabilme özelliği" CES 2017'de en çok konuşulan özelliklerden biri olmayı başardı.
Henüz geliştirilme aşamasında olan bu motosiklet, kendi başına hareket ederken saatte 10 km hıza kadar çıkabiliyor, sokak ışıklarında kendi kendine durabiliyor ve sürücüsünün ayaklarını yere koymadan üzerinde oturtabilmesine olanak veriyor.