Antalya Kaş'ta 9 gündür aranan Fulya Özdemir'in cesedi bulundu. İsviçre'de yaşayan ve hem İsviçre hem Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir, geçen yıl Kaş'ta kiraladığı villada yaşamaya başladı.

Özdemir'in İsviçre'de yaşayan babası Eyvaz Özdemir, 15 Ekim'den sonra kızından haber alamayınca Kaş'a geldi ve kayıp başvurusu yaptı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını genç kadını her yerde aramaya başladılar. Özdemir'in arkadaşı olduğu belirlenen 32 yaşındaki A.M.'nin oturduğu lojmanın yakınlarında aramalarını yoğunlaştıran ekipler, dün Fulya Özdemir'in cesedini buldular.

Çeşitli yerlerinden bıçaklanmış kadının cesedi, iki battaniyeye sarılarak üzeri de taşlarla kapatılmış şekilde bulundu.

Özdemir'in cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, cinayet şüphesi ile hakkında arama başlatılan A.M. de Kırklareli Lüleburgaz'da yakalandı.

Kızının bankacılık eğitimi aldığını anlatan acılı baba, 6 dil bilen kızının bir süre bankada çalıştıktan sonra bu işi sevmediğini söylerek Kaş'a yerleşmek istediğini anlattı. Baba Özdemir, Kaş'ta cam süs eşyası üretmek, resim yapmak, ağaç işleri ile uğraşmak istediğini anlatan kızının bu yüzden kiraladığı evde atölye kurduğunu söyledi.

Baba Eyvaz Özdemir şunları söyledi: "Kaş'ta yalnız yaşıyordu. 'Ben böyle mutluyum baba' dedi. Kasım ayı başında Zürih'e gelip annesinin yanında kalan eşyalarını alacağını söyledi. En son 15 Ekim günü telefonla görüştük. Çok arkadaşı vardı. Ancak burada bir otelde çalışan, yavru köpek alışverişi sırasında tanıştığı adı 'A' olan bir gençle arkadaşlığı olduğunu biliyorum. Arkadaşlığının dostluk olduğunu söyledi. Ancak A.'nın platonik olarak kızıma tutulduğunu zannediyorum. 15 Ekim günü akşam saatlerinde İsviçre plakalı arabasıyla A.'nın çalıştığı otele gidiyor. Oradan A.'yı alarak Kaş'ın Büyük Çakıl mevkisindeki A.'nın kaldığı eve gidiyorlar. A. saat 02.30 sıralarında aynı otelde çalıştığı U. adında arkadaşına telefon ederek, eve gelmesini istiyor. Fulya'nın arabasını alarak, kızımın evinin önüne park ediyor. Kendisi motosikletle eve dönüyor. 16 Ekim sabahı, çalıştığı otele ait başka bir otele gidiyor. Orada telefonlarının sim kartlarını çıkararak ayrılıyor. Bir daha dönmüyor. Bunları hepsi işyeri kameralarında mevcut. Ayrıca bana ilk haberi veren de A.'nın çalıştığı otelin sahibi."