Ankara’da doğum fotoğrafçısı arayışı olan tüm aileler için Alpha Ajans profesyonel doğum fotoğrafçılığı hizmetiyle en mutlu anlarınızın ölümsüzlüğünü size armağan ediyor! Profesyonel tam donanımlı stüdyolarında doğum öncesinde gebelik  dönemi konsept fotoğraf çekimleri ve doğum sonrasında yeni doğan fotoğraf çekimleri seçenekleri sunuyor.  Alpha Ajans ailelerin arzusu doğrultusunda özel konsept dış çekim veya evinizin sıcak ortamında size özel çekirdek aile fotoğraf çekimleri gerçekleştiriyor. Doğum öncesi gebelikte ve doğumdan bir kaç hafta sonrasında bebek – aile fotoğrafları da çekilebiliyor. Hastenede doğumdan hemen önceki son bekleyiş ve hazırlık anlarını, isterseniz doğumhanede bebeğinizin ilk dünyaya geliş anlarını, bebeğinizin ilk muayene ve bakımlarını, ilk banyo ve giydirilişini, ilk kavuşmayı, ilk dokunuşları ,çekirdek ailenin ve maailenin bir araya gelişini Alpha Ajans doğum fotoğrafçısı ile an be an fotoğraflıyor!

Bir aile için en büyük mutluluk ve heyecan kaynağı olan doğum olayını Alpha Ajans profesyonelliğine güvenerek belgeleyebilirsiniz. Aylar öncesinden başlayan bekleyişinizin , kavuşma anıyla son buluşunu fotoğraf ve video çekimleriyle ölümsüzleştirmak, yıllar sonrası için paha biçilmez anılar bırakmanızı sağlayacaktır. Bu özel anların fotoğraf albümlerinde de yıllar boyu yerini alması için bu heyecanlı anlara sizinle birlikte eşlik eden bir doğum fotoğrafçınızın olması doğum denilen mucizeyi daha da unutulmaz hale getirecektir. Doğum fotoğrafçınız bu süreçteki yoğun duyguları yakalayacak kadar size yakın ama bu özel gününüzde sizi ve hastane ekibini rahatsız etmeyerek kadar da mesafesini koruma profesyonelliğini göstermelidir.

 

Doğum fotoğrafları çekebilmek, fotoğrafçılıkta  belirli bir bilgi ve  birikime sahip olmayı, teknolojiyi ve fotoğrafın çekildiği ortamı en iyi şekilde kullanabilmeyi ve en önemlisi ailenin duygularına ortak olabilmeyi gerektirir. Ayrıca doğumhanedeki hijyen kurallarına göre davranılması ve ekipmanların dikkatli kullanımı da sürecin sağlıklı şekilde tamamlanması için önemlidir. Alpha Ajans  doğum fotoğrafçılığı konusunda uzman fotoğrafçısı ve uygun ekipmanıyla, çekim yapılacak ortamdaki zor ışık şartlarını dahi en iyi şekilde kullanıp en kaliteli ve estetik sonuçlara ulaşır..Fotoğrafçı bebeği ve aileyi yormadan tüm önemli anları ustaca fotoğraflar.Çekilen fotoğraflar  itinayla düzenlenir ve kaliteli baskıyla bir fotoğraf albümü oluşturularak ailelerin beğenisine sunulur.