Okul öncesi eğitim, 2-6 yaş arasındaki çocuklara verilir. Uzmanların da sık sık vurguladığı gibi okul öncesi eğitim çok önemlidir ve çocukların ileride nasıl bir insan olacağının temelleri atılır.

Kreş seçimi yaparken zorlanmamak için teknolojinin verdiği nimetlerden yararlanmak gerekir. okul.com.tr üzerinden yapacağınız tarama ile istediğiniz özelliklere sahip olan anaokulunu bulmak artık çok kolay. Bu sitede çocuğunuzu güvenle emanet edebileceğiniz tüm kreşler ilçe ilçe ayrılmış olarak listelenmektedir.


En Uygun Okulu Bulun

Site üzerinden en uygun okulu bulmak için arama yaparken uzman eğitim danışmanlarına ulaşarak öneri alabilirsiniz. Veli yorumlarını okuyarak baktığınız kreşler hakkında fikir edinirken diğer yandan da okulların sizlere sunduğu fiziki imkanları inceleyebilirsiniz.


Eğitim Yeri Tercihinizi Yapın

Beyikdüzü Anaokulları listesi’nden o bölgedeki okulları inceleyip çocuğunuz için en ideal okulu bulabilirsiniz. Beylikdüzü’ndeki kreşler 12-18 kişilik sınıflarda birebir ilgili eğitim verilmektedir. Güvenlik ve servis hizmetide olan okullarda, yemekhane ve uyku odası seçenekleri de buluyor. Çocuklarınızın zeka gelişimi için satranç oynayıp, drama da içindeki yeteneği keşfetmesini istiyorsanız okul seçeneklerine bakarak eğitim yeri tercihinizi yapabilirsiniz.