Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi kampüsünde, hastane çalışanları arasında kavga çıktı. Silahların çekildiği kavga sırasında 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır şekilde yaralandı. Ağır yaralı kişi de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölü sayısı 4'e yükseldi.

HASTANE ÇALIŞANI SİLAHINA SARILDI, 4 KİŞİYE ATEŞ ETTİ

Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, hastanenin fizik tedavi bölümünde yer alan eczanede teknisyen Enver T. (43) ile eczacılar İlknur Yüce (50), Hikmet Türk (49), Gürsu Ulaşan (53) ve Özler Kiriş (34) arasında tartışma çıktı.

3 KİŞİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ, YARALI KİŞİ DE KURTARILAMADI

Kavgaya dönüşen olayda Enver T, tartıştığı 4 kişiye ateş etti. Vücutlarına kurşun isabet eden eczacılardan Yüce, Ulaşan ve Kiriş, olay yerinde yaşamını yitirdi. Baş ve karın bölgesinden ağır yaralanan Türk ise aynı hastanede tedavi altına alındı. Türk, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

VALİLİK: FAİL YAKALANDI

Ankara Valiliği, "Olayın faili Enver T. silahı ile birlikte yakalanmıştır. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme ve soruşturma adli makamlar ve polis tarafından yürütülmektedir." dedi.

ZANLININ İLK İFADESİ: HIRSIZLIKLA SUÇLANDIM

Yakalanan Enver T, ilk ifadesinde, arkadaşları tarafından hırsızlıkla suçlandığını iddia ederek, bu nedenle bulundurma ruhsatlı tabancasıyla olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.