Motosiklet kazası yine can aldı. Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir aile faciası yaşandı. Kontrolden çıkarak devrilen motosiklette 24 yaşındaki Seher Boz ve daha iki yaşında olan kızı Elif Sude Boz hayatını kaybetti. Motosikleti kullanan baba 29 yaşındaki Mehmet Boz ise ağır yaralandı.

Kaza bugün saat 08.30 sıralarında Antalya'nın Kestel Mahallesi'nde meydana geldi. Alanya'dan Gazipaşa'ya giden ve üzerinde aynı aileden 3 kişinin bulunduğu Mehmet Boz yönetimindeki motosiklet, kontrolden çıkarak devrildi. Motosiklette bulunan Seher Boz ile kızı Elif Sude Boz, savrularak hayatını kaybetti. Mehmet Boz ise ağır yaralandı.

Kazayı sağlık ekiplerine yaralı Mehmet Boz haber verdi. Boz, gelen ekipler tarafından Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne ve kızın cesetleri jandarma ve savcılık incelemesi ardından Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna götürüldü.

Görgü tanıkları, Boz ailesinin bulunduğu motosikletin yanından hızla geçen bir kamyonun kazaya neden olduğunu öne sürdü. Kaza ardından jandarma ekipleri, olay yerine yakın bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.