Antalya Ticaret ve Sanayi odasının Çevreyolu üzerinde bulunan binasında bir patlama meydana geldi. Saat 08.50 civarında meydana gelen patlamanın nedeni hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Patlamanın ATSO binasının arkasında bulunan açık otoparkta olduğu öğrenildi. Otoparktaki bir aracın parçalandığı 4-5 aracın da hasar gördüğü bilgisi verildi. Patlamanın kaynağı ise henüz bilinmiyor.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, patlamanın etkisiyle parçalanan cam kırıkları ile yaralananları hastanelere götürdü.


10 kişi yaralandı

Patlama ile ilgili Antalya Valiliği, Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada patlamanın nedeninin henüz bilinmediği belirtildi. Patlamada 10 kişinin yaralandığı belirtilen açıklamada, yaralanma nedenleri de cam kesiği olarak açıklandı.

Öte yandan ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Barut, otoparkta meydana gelen patlama nedeniyle bazı çalışanların hafif şekilde yaralandığını söyledi. Barut, patlamanın ardından binanın hızla tahliye edildiğini, yaralılara müdahale edildiğini kaydetti. Barut, "Bugün saat 15.00'te meclis toplantımız vardı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel konuk olacaktı. Şu an için meclis toplantısını iptal ettik" dedi.